" Napfény- Napsugár- Őrség"!

" style="color:#000000;font-size:large">Kalandozás az ország nyugati tájegységében! " style="color:#000000;font-size:medium">


" style="color:#000000;font-size:medium">Pályázati felhívás kedvezményes osztálykirándulás, erdei iskola, táborozási lehetőségre!


A pályázat célja


Vállalkozásunk pályázatot hirdet kedvezményes erdei iskola, osztálykirándulás és nyári táborozási lehetőségre az Őrségben! 2 egymástól 2 km-re található szálláshelyen várjuk kedves vendégeinket: Őrimagyarósdon, a Napfény Ifjúsági és Sporttáborban és Szaknyérban a Napsugár Ifjúsági Táborban.

Célunk, hogy a pályázattal támogassuk azokat az intézményeket, szervezeteket, egyesületeket, magánszemélyeket, akik gyermek, ifjúsági, felnőtt, idős ,hátrányos helyzetű vagy fogyatékkal élő közösségeket fognak össze és ennek érdekében aktív, élményekben gazdag programokkal kirándulásokat, táborokat vagy edzőtáborokat, sporttáborokat szerveznek számukra. Célunk továbbá, az őrségi tájegység természeti, kulturális, építészeti értékeinek bemutatása szakemberek segítségével helyben és a tájegységben egyaránt.


A megrendezendő esemény helyszíne


Családi vállalkozás keretén belül működtetett ifjúsági szálláshely, melynek neve, címe: Napfény Ifjúsági és Sporttábor, 9933 Őrimagyarósd, Dózsa Gy. U. 63. és Napsugár Ifjúsági Tábor, 9934 Szaknyér, Petőfi u. 36.

Az őrimagyarósdi tábor fűthető, mely lehetővé teszi, hogy hűvösebb időszakban is fogadni tudjuk vendégeinket.

 

Elhelyezés: A szállás táboronként 6 db 8 ágyas (emeletes ágyak), férfi-női vizesblokkból, étkező helyiségből, közösségi helyiségből áll, a zöld területen pedig különböző sportpályák (kisméretű focipálya, kosárlabda palánk, röplabdaháló, ping-pong asztal) találhatóak.

Összesen tehát 48 fő elhelyezésére van lehetőség mindkét szálláshelyen, de a 13.000 m2-es zöld területen lehetséges a sátrazás illetve a szobákba történő pótágy elhelyezése is.


Étkezés: napi háromszori étkezés biztosított helyben, reggeli, kétfogásos ebéd, meleg vacsora. Vegetáriánusok, speciális ételallergiával rendelkezők igényeit is ki tudjuk elégíteni. Amennyiben igény jelentkezik, napi ötszöri étkezést is biztosítani tudunk.

Megközelíthetőség: A zalalövői vasútállomástól 7 km-re, a körmendi vasútállomástól 16 km-re találhatóak a szálláshelyek, de mindkét állomásról további buszközlekedés lehetséges a táborhelyekig. Buszmegálló a tábortól 50 m-re. Az Őrség nyugati községeiben, gyönyörű környezetben, barátságos településen levő szálláshelyekhez 1,5 km-re található a fürdőzésre is alkalmas Vadása-tó.

A pályázatható kirándulások, táborok időtartama:

 

Erdei iskola, osztálykirándulás esetén: 4 éj/ 5 nap időtartamban, de időpont egyeztetéssel ettől eltérően is lehetséges.


Tábor esetén 7 nap 6 éjszaka időtartamban, de időpont egyeztetéssel lehetséges kevesebb illetve több éjszakás tábor lebonyolítása is. (szálláshely elfoglalása első nap 14 órától, távozás utolsó nap 10 órakor)

 

 


Programok


Fazekas foglalkozás: A program keretén belül minden résztvevő a szakember segítségével készít egy használható agyag edényt amit magával vihet. A program a táborban kerül megrendezésre


Gyalogos túra szakvezetéssel: az Őrségi Nemzeti Park növény és állatvilágába kaphatnak betekintést szakember vezetésével. A túra célpontjai: Malomgát-tanösvény-Vadása-tó, (táv: kb. 6 km) vagy Szőcei-Tőzeglápos.(táv: kb. 9 km.)Buszos kirándulás az Őrségben: A kirándulás keretén belül a következő nevezetességek kerülnek megtekintésre: Szoknyás Harangláb-Pankasz, Árpád-kori Templom- Őriszentpéter, szeres településforma bemutatása-Őriszentpéter, Őrségi Népi Műemlékegyüttes-Szalafő-Pityerszer (idegenvezető kíséretével) Ettől eltérően egyéb uticélok is megtekinthetőek.

ÚJDONSÁG: A KIRÁNDULÁS FOLYAMÁN BETEKINTÉST NYERHETNEK A TÖKMAGOLAJ KÉSZÍTÉSÉNEK FORTÉJAIBA IS!


Vetítés: az Őrségi Nemzeti Park természeti, építészeti, kultúrális értékeiről.


Lovaglás:Szintén újdonság, hogy az idei tanévtől lehetséges a lovaglás kipróbálása is!

Íjászkodás kipróbálása a helyszínen. 

Fába égetés pirográf technikával, emléktárgyak készítése.

Térítésmentesen igénybe vehető szolgáltatások, melyek mindegyik kirándulásra, táborra érvényesek: sportpályák használata a táborban; a falu nevezetességeinek megtekintése: Evangélikus-Templom, Várdomb; bemutató előadás a Vas Megyei Rendőrkapitányság munkatársának közreműködésével, melynek témája bűnmegelőzés, drogfogyaszás veszélyei.

 

A pályázat beadása: folyamatos.

A pályázatok elbírálása folyamatosan történik, minden pályázót 2 napon belül írásban értesítünk a pályázati eredményekről, majd szerződést kötünk a nyertes pályázókkal, mely alapján a pályázó köteles a szállásdíj 30%-át, 15 napon belül befizetni.

Pályázók köre


Pályázatot nyújthatnak be: iskolák, osztályok ,gyermek és ifjúsági szervezetek, egyesületek, alapítványok, önkormányzatok, egyéb szervezetek, természetes személyek akik programok, kirándulások, táborok szervezését végzik.

 


A táborozás díja:


Erdei iskola, osztálykirándulás esetén: (4 éj/5 nap): 28.000.-Ft/fő

(3 éj/4 nap:) 22.000.-Ft/fő

Táborozás díja : 6 éjszaka /7 nap esetén: 36.000 Ft/fő


Az erdei iskola,osztálykirándulás, táborozás díja magában foglalja a szállást, étkezést (első nap ebéd, utolsó nap reggeli, többi napokon napi 3-szori étkezés) és a pályázatban feltüntetett összes program költségét!


Sikeres elbírálás esetén a következő kedvezmény kapható:


Az osztálykirándulás, erdei iskola esetén a végösszeg 5 %-a.

Táborozás esetén pedig a végösszegből az alábbi kedvezmények kerülnek leszámolásra:

 

25 fő feletti csoport részére 25 000 Ft kedvezmény
30 fő feletti csoport részére 30 000 Ft kedvezmény
40 fő feletti csoport részére 50 000 Ft kedvezmény


A pályázatot postai úton vagy e-mailben kérjük elküldeni 1 példányban a következő címre:


Napfény Ifjúsági és Sporttábor

Péter Zsanett

9933 Őrimagyarósd, Dózsa Gy. U. 63

napfenyszallas@t-online.hu

A pályázatban kérjük bemutatni a pályázó szervezetet, melyben feltüntetik alapadatait, a megvalósítandó kirándulás, erdei iskola vagy táborozás célját, a korcsoportot és az elmúlt 2 évben megvalósított táborok, közösségi rendezvények rövid bemutatását (max A4-es oldal)


A szálláshelyről bővebb információ a következő elérhetőségeken kapható: www.napfeny.kx.hu vagy http://napsugar.kx.hu

Illetve a napfenyszallas@t-online.hu vagy a 06-30-271-9181-es telefonon kapható.


Pályázat

Nézze meg aktuális pályázatunkat.
Tovább ...

Egyéb szolgáltatásaink

Változatos lehetőségek a szabadidő eltöltésére.
Tovább ...

Elérhetőségünk

Egy kis segítség ahhoz, hogy könnyen megtaláljon minket.
Tovább ...

Képgalériák

A sok emlékezetes pillanatból amit meg tudtunk örökíteni.
Tovább ...

Hírarchívum

Böngésszen az élménybeszámolóink, híreink között
Tovább ...