Köszöntjük a

NAPFÉNY IFJÚSÁGI ÉS SPORTTÁBOR

honlapján!


Az Őrség legnyugatibb községében, Őrimagyarósdon,  nyugodt, csendes erdő közeli helyen kb. 13.000 m2-nyi területen várjuk a táborozni, kikapcsolódni, kirándulni, túrázni, pihenni vágyókat.  A tábor az Őrségi Nemzeti Park területén fekszik, ami önmagában is nagyon sok lehetőséget, látnivalót, érdekességet rejt. A környék rengeteg felfedezni valót nyújt, mind a természetjáróknak, túrázóknak és mindazoknak akik szeretik a szinte érintetlen természetet.

Táborunk 50 fő befogadására alkalmas fűthető szálláshely a 2005-es évben épült. Nevét rendkívül jó fekvéséről kapta, mivel egy dombtetőn helyezkedik el és a szálláshelyre szinte reggeltől estig süt a nap. Az ifjúsági szálláshely alkalmas osztálykirándulások, erdei iskolák, táborok, sporttáborok lebonyolítására, melyekhez a szálláson kivül étkezést és programokat is biztosítunk.          

 

 A 2011-es évben újabb táborhelyet nyitottunk Szaknyérban, mely kb. 2 km-re található Őrimagyarósdtól és a Napsugár Ifjúsági Tábor nevet kapta. A szálláshely megtalálható az alábbi web-lap alatt:  http://napsugar.kx.hu       

         

                                             

Pályázat

Nézze meg aktuális pályázatunkat.
Tovább ...

Egyéb szolgáltatásaink

Változatos lehetőségek a szabadidő eltöltésére.
Tovább ...

Elérhetőségünk

Egy kis segítség ahhoz, hogy könnyen megtaláljon minket.
Tovább ...

Képgalériák

A sok emlékezetes pillanatból amit meg tudtunk örökíteni.
Tovább ...

Hírarchívum

Böngésszen az élménybeszámolóink, híreink között
Tovább ...